ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ & ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 
 


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά στα παιδιά και ειδικά όταν αυτά δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο,εδώ και 5 χρόνια, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και τον ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ που φιλοξενεί προσωρινά τα παιδιά που κανουν την θεραπεία τους στην ειδική ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων. 

Συμμετέχουμε στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ  προσφέροντας μέρος των εσόδων μας υπέρ των σκοπών του Συλλόγου και χαρίζουμε στα παιδιά πασχαλινά και χριστουγεννιάτικα δώρα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενεργά στηρίζουμε τον Οργανισμό και τον Οργανσμό ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ( MAKE A WISH GREECE) ο οποιος πραγματοποιει ευχες παιδιων που αντιμετωπιζουν ασθενειες απειλητικες για την ζωη τους. Με το προγραμμα "ενα μαξιλαρι για καθε παιδικη ευχη" κατασκευαζουμε ενα special edition μαξιλαρι-αστερι το οποιο η ομαδα ευχων χαριζει σε καθε παιδι! Οι ευχες ετησιως  φτανουν περίπου τις  200!