Περήφανος Χορηγός

 
 


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά στα παιδιά και ειδικά όταν αυτά δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο,εδώ και 5 χρόνια, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ που ίδρυσε το 1990 η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ που φιλοξενεί προσωρινά τα παιδιά που κανουν την θεραπεία τους στην ειδική ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων. 

Συμμετέχουμε στο Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ  προσφέροντας μέρος των εσόδων μας υπέρ των σκοπών του.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης, ενεργά στηρίζουμε και τον Οργανισμό  ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (MAKE A WISH GREECE) ο οποίος πραγματοποιεί ευχές παιδιών που αντιμετωπίζουν ασθένειες απειλητικές για την ζωή τους. Με το πρόγραμμα "Ένα μαξιλάρι για κάθε παιδική ευχή" κατασκευζάουμε ενα special edition μαξιλάρι-αστερι το οποίο η ομάδα ευχών χαρίζει σε κάθε παιδί το οποίο επικοινωνεί με τον Oργανισμό και ζητά να κάνει την μεγαλύτερη ευχή του πραγματικότητα! Οι ευχές ετησίως  ξεπερνούν τις  200.